Breda

Ons merken- en octrooibureau in Breda bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw in het centrum van de stad, op loopafstand van het Centraal Station Breda.

Sophiastraat 42
4811 EM Breda
Breda@arnold-siedsma.nl

Octrooien:
T: +31 76 521 49 36
F: +31 76 521 90 17

Merken & Modellen:
T: +31 76 520 20 00
F: +31 76 521 90 17

Octrooi- en merkenbureau Arnold & Siedsma Breda

Vanuit ons kantoor in Breda bestrijkt merken- en octrooibureau Arnold & Siedsma de westkant van de regio Zuid-Nederland. Het merken- en octrooibureau in Breda was één van de eerste vestigingen van Arnold & Siedsma, en is eind jaren '70 van de vorige eeuw opgezet. Op basis van dit initiële model van vestigingen zijn er ondertussen veel merken- en octrooibureaus van Arnold & Siedsma in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Het beleid van een dicht netwerk van diverse vestigingen heeft een tweeledige achtergrond: onze organisatie wil vooral dicht bij u en andere cliënten een aanspreekpunt zijn. Anderzijds beoogt ons merken- en octrooibureau met de vestigingen korte lijnen naar de octrooi-instanties, zoals het merken- en octrooibureau in Den Haag dicht bij het Agentschap NL en de Haagsche rechtbank en Hof – de enige die octrooizaken mogen behandelen – en onze merken- en octrooibureau in München om de hoek van het Europees Octrooibureau (EOB) gelegen zijn.

Sinds de opzet van ons merken- en octrooibureau in Breda is dit uitgegroeid van een éénmansoperatie tot een “full-service” organisatie met Merken en Modellen, en op het gebied van octrooien expertise in chemie, werktuigbouw en elektrotechniek. De specialisten van Arnold + Siedsma hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren van diverse organisaties in het MKB, Multinationals, high–tech bedrijven en instellingen, en zijn goed bekend met de speciale en gelijktijdig sterk verschillende dynamieken en eisen, die gepaard gaan met het werken voor dergelijke diverse soorten bedrijven en instellingen.

ir. Paul Hylarides
ir. Paul Hylarides
Partner, Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde, Belgisch octrooigemachtigde
mr. Karin Becks
mr. Karin Becks
Partner, Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde
ir. Raimond Haan
ir. Raimond Haan
Associate partner, Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde, Belgisch octrooigemachtigde
Lisa Imbernon MSc
Lisa Imbernon MSc
Patent agent, Europees octrooigemachtigde
Paulo Hansen MSc
Paulo Hansen MSc
Octrooigemachtigde in opleiding
Raymond Rammeloo PhD
Raymond Rammeloo PhD
Octrooigemachtigde in opleiding