8 mei 2019
Artikel, Nieuws

BI/OND en Hable winnaars 2019 Philips Innovation Award

Op maandag 6 mei heeft de finale van de Philips Innovation Award 2019 plaatsgevonden in de Rotterdamse Schouwburg.  De overgebleven acht finalisten hebben tijdens de finale in drie minuten hun ideeën mogen pitchen aan een jury met als voorzitter de CEO van Philips, Frans van Houten.

Winnaar van de Innovator Award met een prijs van 50,000 euro was de startup BI/OND. Deze startup ontwerpt avatars van menselijke organen die gemaakt zijn van menselijke cellen en siliconen chips en gebruikt kunnen worden om de werking van medicijnen te onderzoeken en verder te ontwikkelen.

De startup Hable is de winnaar van de Rough Diamond Award met een prijs van 10,000 euro en is daarmee de meest veelbelovende startup die maximaal 7 maanden geleden is opgericht. Hable biedt een braille toetsenbord voor mobiele telefoons die net zoals een hoesje op de telefoon kan worden geplaatst.

Als trotse sponsor van de Philips Innovation Award hebben wij ook dit jaar weer uitvoerig contact gehad met de deelnemende teams en hen geadviseerd rondom de bescherming van hun Intellectueel Eigendom.

foto-PHIA-2019.jpg

Meer informatie over de Philips Innovation Award is te vinden op de website: www.phia.nl

Terug