15 juli 2020
Nieuws

LC Patents joins Arnold & Siedsma

LC-Patents-A-S.jpg

Arnold & Siedsma maakt groeiambities waar en verstevigt marktpositie in België

Octrooi- en merkenbureau versterkt zich met LC Patents uit het Belgische Hasselt


Den Haag/Hasselt, 15 juli 2020 – Een van de grootste octrooi- en merkenbureaus van de Benelux, Arnold & Siedsma, is een kantoor rijker. Sinds 1 juli gaat LC Patents uit het Belgische Hasselt verder als onderdeel van het bureau. De overname past uitstekend binnen de groeiambities van Arnold & Siedsma dat zich wilde uitbreiden op het gebied van chemie, waar LC Patents zijn sporen in heeft verdiend. De overname is een unieke kans om de marktpositie in België te versterken op het gebied van farmacie, life sciences en biotechnologie.

De volledige integratie van full service octrooibureau LC Patents in Arnold & Siedsma zal voltooid zijn op 1 januari 2021. De komende zes maanden wordt daar druk aan gewerkt. Ondertussen draait LC Patents gewoon door in Hasselt; vooralsnog onder de eigen naam. “Hun elf medewerkers blijven er allemaal werkzaam en zijn sinds kort dus onze collega’s. We zijn uiteraard blij met en trots op deze kwalitatieve en kwantitatieve uitbreiding van ons bureau en onze dienstverlening. Een mooi succes, zeker nu we dit jaar 100 jaar bestaan”, aldus Paul Hylarides, partner bij Arnold & Siedsma.

Speler van formaat
Het LC Patents-kantoor wordt het twaalfde kantoor van Arnold & Siedsma dat vestigingen heeft in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Daarmee is het met recht een speler van formaat. Als full service dienstverlener op het gebied van juridische bescherming van intellectueel eigendom behoort Arnold & Siedsma tot de top drie van Nederland. Ook in België draait Arnold & Siedsma nu mede door de overname van LC Patents mee in de top met drie vestigingen: Antwerpen, Brussel en Hasselt. “We zien dat we door deze integratie ook zelf kunnen groeien en ons dankzij aansluiting bij Arnold & Siedsma nog verder kunnen specialiseren en ontwikkelen in ons vakgebied. Bovendien krijgen we nu toegang tot een breder netwerk van specialisten met kennis en ervaring in verschillende bijkomende technische domeinen die wij vanaf nu ook kunnen aanbieden. Onze medewerkers zijn er blij mee. Zij kunnen, zoals gezegd, in en vanuit Hasselt blijven werken, maar zijn als dat nodig en mogelijk is ook op andere kantoren te vinden”, aldus Bart Laenen, oprichter en managing partner van LC Patents.

LC-Patents-3.png

Jubileumlogo.png

Terug