18 oktober 2017
Artikel, Nieuws

Arnold & Siedsma feliciteert Philipp Wilfert met Marcel Mulder Award

Afgelopen week is tijdens het Wetsus Congres de Marcel Mulder prijs 2017 uitgereikt aan Philipp Wilfert. De prijs wordt elk jaar toegekend aan een promovendus bij Wetsus die een excellente prestatie heeft geleverd op het gebied van watertechnologie. Dit jaar was die eer voor Philipp Wilfert met zijn onderzoek naar terugwinning van fosfaat uit afvalwater.

De prijs is vernoemd naar één van de grondleggers van Wetsus en wordt gesteund door diverse lokale bedrijven, waaronder Arnold & Siedsma. Gerwald Verdijck, partner bij Arnold & Siedsma, legt uit waarom deze prijs van belang is: “Als octrooibureau weten wij als geen ander dat innovaties en octrooien onze voorsprong laten zien. Wij vinden het dan ook belangrijk dat excellente promovendi waardering krijgen voor de inzet en innovaties waarmee zij Nederland als waterland op de kaart zetten. Mede dankzij hun inspanningen is Nederland een leidend land in wateronderzoek.”

Uiteraard feliciteren we Philipp Wilfert met de prijs en we wensen hem veel succes bij de verdere ontwikkeling en uitwerking van zijn ideeën.

https://www.wetsus.nl/home/wetsus-news/philipp-wilfert-wins-marcel-mulder-prize/1

Terug