dr. ir. Gerwald Verdijck

Partner, Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde, Belgisch octrooigemachtigde

Over Gerwald Verdijck

Vakgebied:
Biotechnologie, fysica, levensmiddelen- en voedingsindustrie, werktuigbouwkunde, watertechnologie, transport, vliegtuigindustrie, machinebouw, procestechnologie, tuinbouw


Opleiding:
Technische Universiteit Eindhoven, Werktuigbouwkunde
Dr. in de technische wetenschappen


Profiel:
Binnen Arnold & Siedsma heeft Gerwald zich gespecialiseerd in octrooizaken op het gebied van mechanica, food processing, waterbehandeling en luchtvaart.

Gerwald deed veel industriële marktervaring op. Voordat hij in 2004 bij Arnold & Siedsma in dienst trad, werkte hij 8 jaar op het gebied van Research and Development. Hij bekwaamde zich in vraagstukken op het gebied van procesbeheersing en beschrijving van voornamelijk agrarische producten. Een van zijn voornaamste specialisaties was de integratie van nieuwe producten en nieuwe technieken in een industriële omgeving. Door deze achtergrond kan Gerwald een uitstekende vertaalslag maken tussen de theorie en de praktijk van technische uitvindingen, en vormt hij een goed klankbord voor vragen op dat vlak. Ook voor het geven van een bruikbare inschatting van de relevantie van de rechten van derden is Gerwald de juiste gesprekspartner.

Gerwald studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven en behaalde een doctorsgraad in technische wetenschappen. Hij studeerde af op procesbeschrijving van agrarische producten.

Gerwald is partner van Arnold & Siedsma en doet veel zaken in China.


CV

Werkverleden:
1997-2001:   Werkzaam bij een onderzoeksinstelling in Wageningen voor proces- en levensmiddelenindustrie.
2002-2003:   Research and Development levensmiddelenindustrie.
2004-heden: Partner en octrooigemachtigde bij Arnold & Siedsma

Talen:
Nederlands, Engels, Duits

Nevenfuncties:
Diverse nevenfuncties onder ander bij de Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden, Institute of Professional Representatives for the European Patent Institute.
Adviserend in diverse commissies; bijvoorbeeld "Fryslan Unlimited", Bedrijvencontactdagen.


Telefoon: +31 58 212 43 66