Ir. MSc. Timon Stefaan Vankeirsbilck

Octrooigemachtigde in opleiding

Over Timon Vankeirsbilck

Opleiding:
Bachelor of Engineering Technology – Bachelor of Science at KULeuven, Leuven Belgium
Bachelor of Engineering Technology – Study Abroad at Stevens Institute of Technology, New York
Master of Chemical Engineering Technology – Master of Science at KULeuven, Leuven Belgium


Profiel:
De heer Vankeirsbilck is een openhartige professional die men kan omschrijven als vriendelijk, nuchter en flexibel. Innovatie en techniek vormen een belangrijke drijfveer waar hij energie van krijgt. Met een sociale inborst legt hij gemakkelijk contact met zijn omgeving en werkt hij samenwerkingsgericht. Hij is sterk gemotiveerd om zijn taken boven verwachting te vervullen en in zijn aanpak hanteert hij hoge prestatienormen. Klant- en kwaliteitsgerichtheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Aan de KULeuven behaalde Vankeirsbilck zijn Master of Science in Engineering Technology. Hier is hij interdisciplinair getraind en heeft hij kennis van meerdere sectoren vervaardigd gaande van biotechnologie, moleculaire chemie, industriële chemie, biochemie, proces technologie, polymeer technologie, (green) energy management, milieutechnologie tot business management, computer programming, materiaalkunde, sterkteleer, dynamica en mechanica. Hierdoor is hij breed inzetbaar in meerdere vakgebieden. 

De heer Vankeirsbilck heeft een internationaal studietraject achter de rug, hij heeft zes maand aan het Stevens Institute of Technology in New York gestudeerd. Later won hij de EOS-prijs van 2019 voor zijn master thesis en deze werd gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift EOS. In 2020 begon hij aan het avontuur bij Arnold en Siedsma waar hij zich verdiept in de intellectuele eigendomsrechten.


Anderen over Arjen:
Energiek, kritisch en alert

"In de aanpak van zijn werkzaamheden hanteert hij hoge prestatienormen voor zichzelf en anderen. Hij weet anderen ook op een energieke en gedreven manier in beweging te krijgen. De heer Vankeirsbilck spant zich in om kwalitatief goed werk te leveren. Hij is sterk gemotiveerd om zijn taken boven verwachting te vervullen en verwacht ook van anderen dat zij kwaliteit nastreven. Klant- en kwaliteitsgerichtheid staan bij hem wat dat betreft dan ook hoog in het vaandel."


CV

Werkverleden:

2015:              CFO start up bij KBC start up hub
2015-2018:     Zeilinitiator - Zwaardboten bij Vlaamse trainerschool, Bloso, VYF, e.a.
2018:              Lifequard - redder bij Sport Vlaanderen
2019:              Site Content Manager bij SitePros
2020 - heden: Octrooigemachtigde in opleiding bij Arnold en Siedsma

Talen:
Nederlands, Engels en Frans

Publicaties:
Nog een stap richting de duurzame wereld - EOS wetenschap
Leuvenaars schrijven beste eindwerk - Nieuwsblad