ir. Willemyn Slikker

Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde

Over Willemyn Slikker

Vakgebied:
Werktuigbouwkunde, natuurkunde ( in het bijzonder stromingsleer), energietechnologie, verbrandingstechnologie, optische sensoren, verpakkingen.


Opleiding:
Technische Universiteit Eindhoven, werktuigbouwkunde


Profiel:
Het octrooiwerk van Willemyn richt zich op werktuigbouwkundige uitvindingen over een breed spectrum van vakgebieden. Zij heeft ruime ervaring in het opstellen en verdedigen van octrooiaanvragen, evenals het adviseren over inbreuk en het bijstaan van de cliënt in eventuele octrooirechtelijke geschillen. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan als onafhankelijke deskundige binnen een bewijsbeslag.
Willemyn is afgestudeerd met het predicaat “grote waardering” aan de faculteit werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (2008). In haar bachelor heeft zij zich gericht op energietechnologie en in het bijzonder duurzame energiesystemen, zoals windmolens, zonnecellen, biomassa conversiesystemen en reductietechnieken. In haar master specialiseerde zij zich in de warmte- en stromingsleer met de nadruk op verbrandingstechnologie, bijvoorbeeld in interne verbrandingsmotoren.


CV

Werkverleden:
2009 - heden: octrooigemachtigde bij Arnold & Siedsma

Talen:
Nederlands en Engels

Nevenfuncties en lidmaatschappen:
Lidmaatschap AIPPI, EPI
Lid Lions
Lid Jong Management


Telefoon: +31 53 431 97 22