Kelly Knaapen-Arts MSc

Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde

Over Kelly Knaapen-Arts

Vakgebied:
Biotechnologie, farmacie / geneesmiddelen, plant technologie


Opleiding:
Universiteit Utrecht, Biomedische Wetenschappen
University of Technology in Sydney, verschillende vakken gevolgd van Master in Intellectual Property


Profiel:
Na haar opleiding Biomedische Wetenschappen aan de universiteit van Utrecht is Kelly voor een aantal jaar naar Australië verhuisd. In Sydney deed ze haar eerste ervaring met octrooien op bij biotechnologiebedrijf Cephalon, voorheen Arana Therapeutics. Hier had zij een coördinerende rol in het opstellen van octrooiaanvragen op het gebied van antilichamen en het beheer van de intellectuele eigendomsportefeuille. In het bijzonder heeft ze zich bezig gehouden met onderzoek naar de stand van de techniek in verband met Freedom to Operate en octrooieerbaarheid in het kader van potentiële nieuwe projecten, licenties en samenwerkingsverbanden.

Quote van haar manager bij Cephalon Australia: “Kelly is highly organised, thorough and reliable, while also being approachable and personable. I would be delighted to have the opportunity to work with her again.”

Kelly is gedreven en wil altijd het maximale uit een situatie halen. Ze wordt gemotiveerd door nieuwe uitdagingen en streeft naar een prettige en efficiënte samenwerking met collega's en cliënten. Sinds april 2012 is ze in dienst bij Arnold & Siedsma.


Anderen over Kelly:
Georganiseerd, enthousiast, kritisch


CV

Werkverleden:
Van 2007 tot en met 2012 is Kelly werkzaam geweest op de octrooiafdeling van Cephalon Australia, voorheen Arana Therapeutics, in Sydney. Daar had ze een coördinerende rol in het opstellen van octrooiaanvragen op het gebied van antilichamen en het beheer van de intellectuele eigendomsportefeuille

Sinds april 2012 is Kelly in dienst bij Arnold & Siedsma.


Telefoon: +31 24 397 85 38