Lisa Imbernon MSc

Patent agent, Europees octrooigemachtigde

Over Lisa Imbernon

Vakgebied:
Elektrotechniek, fysica, halfgeleidertechnologie


Profiel:
Lisa is toegetreden tot Arnold & Siedsma na ruim 16 jaar patenten te hebben bestudeerd bij het Europees Octrooibureau. Zij neemt niet alleen haar unieke inzicht van de Europese procedures mee, maar ook haar specialistische, technische achtergrond in vermogenselektronica en haar taalvaardigheid.

Lisa is in 2007 geslaagd voor alle onderdelen van het Europees bekwaamheidsexamen en heeft praktische ervaring met mondelinge procedures, zowel met onderzoek als met oppositie van haar periode bij het Europees Octrooibureau, die zij nu in zal zetten voor de belangen van haar cliënt.

Met een brede interesse voor elektrische uitvindingen in het algemeen, is het vakgebied dat haar voorkeur heeft stroomomvorming en motorbesturing, waarvan zij honderden patenten heeft opgezocht en bestudeerd. Lisa heeft haar Master behaald in Elektrotechniek, Elektromechanische techniek en Automatiseringstechniek (ENSEEIHT) in Toulouse, Frankrijk. Lisa's technische praktijkervaring bestaat uit het ontwerpen en implementeren van controlewetgeving voor borstelloze synchroonmotoren voor militaire doeleinden als voor piëzo-elektrische actuators voor medische toepassingen.


Anderen over Lisa:
Efficiënt, pragmatisch, proactief


CV

Werkverleden:
2002-2019: Patent Examiner, European Patent Office

Opleiding:
2006-2007: Delta Patents, EQE training, geslaagd voor alle onderdelen van het EQE
1999-2002: Elektrotechniek, Elektromechanische techniek en Automatiseringstechniek (ENSEEIHT), Toulouse

Talen:
Nederlands, Frans (native), Engels, Duits


Telefoon: +31 70 365 48 33