mr. Karin Becks

Partner, Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

Over Karin Becks

 


Profiel:
Karin is als bedrijfsjurist afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 1992 begon zij haar carrière als merken- en modellengemachtigde. Sindsdien heeft zij bij grote en minder grote merkenbureaus gewerkt. Zij heeft gedurende haar lange loopbaan zeer ruime ervaring opgedaan in  alle werkzaamheden verband houdend met de bescherming en het beheer van merken- en modellenportefeuilles van uiteenlopende cliënten, zoals kleine nationaal gerichte zelfstandigen maar ook grote internationaal opererende organisaties en multinationals. Sinds april 2004 is Karin als merken- en modellengemachtigde aan Arnold & Siedsma verbonden.

Karin vindt het een uitdaging om complexe juridische vraagstukken uiteen te rafelen en de materie voor haar cliënten inzichtelijk en begrijpelijk te maken. De oplossing van het probleem moet juridisch verantwoord zijn, maar voor haar is het minstens zo belangrijk dat de oplossing voor haar cliënten werkbaar is in de praktijk.


Anderen over Karin:
Kritisch, klantgericht, juridisch onderbouwd maar praktische oplossingen, vasthoudend


CV

Werkverleden:
1992-2004:   merken- en modellengemachtigde bij grote en minder grote merkenbureaus
2004-heden: merken- en modellengemachtigde bij Arnold & Siedsma

Opleiding:
Erasmus Universiteit Rotterdam, bedrijfsrecht
2018-2019: EUIPO, Trade Mark and Design Education Programme (ETMD EP)

Talen:
Nederlands, Engels, Duits

Nevenfuncties en lidmaatschappen:
Karin is lid van BMM, INTA, ECTA, MARQUES, PTMG en bezoekt regelmatig de Internationale congressen om nauwe contacten met buitenlandse cliënten en agenten te onderhouden.


Telefoon: +31 76 520 20 00