Sandra Bauwens

Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

Over Sandra Bauwens

Opleiding:
Arteveldehogeschool in Gent, Toegepaste Communicatie


Profiel:
Sandra heeft zich gespecialiseerd in merken– en modellenrecht. Zij beheert internationale merkenportefeuilles voor zowel multinationals als KMO’s als non-profitorganisaties. Ook verricht zij regelmatig binnenlandse en buitenlandse merkonderzoeken. Sandra begeleidt een merk van indiening tot registratie. Zij bewaakt en managet portfolio’s wereldwijd.
Sandra heeft jarenlange ervaring met merkenaangelegenheden bij een Amerikaanse multinational die zich heeft gespecialiseerd in chemie. Zij was verantwoordelijk voor het beheer van een aanzienlijke merkenportefeuille wereldwijd. Zij was niet alleen nauw betrokken bij de creatie van merken, rebranding projecten en het analyseren en herstructurering van merkenportefeuilles, door de vele overnames heeft zij eveneens een meer dan ruime ervaring in overdrachten.
Sandra adviseert eveneens bij diverse oppositieaangelegenheden, inbreuk – en handhavingszaken en domeinnaamconflicten.


Anderen over Sandra:
Enthousiast, klantgericht, pragmatisch.


Who's who legal
Nominated by peers as one of the world’s leading practitioners in trademarks.

Meer informatie: whoswholegal.com


CV

Werkverleden:
Sinds 2008 is Sandra aan Arnold & Siedsma verbonden als merken - en modellengemachtigde. Eerder was zij werkzaam bij een grote multinational als merkenagent waarin zij één van de merkenportefeuilles beheerde en wereldwijd coördineerde.

Talen:
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Noties Spaans

Nevenfuncties en lidmaatschappen:
Sandra is lid van INTA, Ecta, Marques en BMM en woont de meeste congressen bij om nauwe contacten te onderhouden met buitenlands cliënten en agenten.


Telefoon: +32 32 13 59 63